O podjetju

Dolga leta velja prepričanje, da je družina tista kjer vse ostane, zato se trudimo že leta ohranjati tradicijo in tako ponujamo kvalitetne in varčne rešitve na področju gradbeništva.

Nudimo široko paleto izdelkov in z našimi partnerji ter kupci poskušamo vzpostaviti pristen odnos in ponuditi le najboljše. Potrudimo se in poiščemo rešitev še za najzahtevnejše.

V gradbeništvu obstajajo določena pravila, ki jih zavedno ali nezavedno ne smemo kršiti, v kolikor želimo, da je delo opravljeno kakovostno. Zato naša ponudba vključuje storitve od A do Ž. Izvajamo vse vrst gradbenih del. Od adaptacije starih objektov do novogradnje.

Projektiranje, skupaj z izkopi in rušitvami zahteva določeno strokovno znanje, katerega se z veseljem lotimo. Naš izziv predstavlja izgradnja cest, sanirni ometi, urejanje okolice in uradnih zako zemljišč in objektov. Vešči smo z urejanjem okolice, nameščanjem vseh vrst ograj ter tlakovanja dvorišč. Nudimo kompletno izdelavo streh ter vseh vrst fasad. O naši ponudbi in storitvah se prepričajte sami.

Smo sodobno gradbeno podjetje, naš strojni park in prevozi omogočajo neodvisnost od podizvajalcev. Z znanjem, usposobljenostjo in izkušnjami je naš cilj ponuditi vam natančne in kakovostne storitve.

 

Gradbeništvo Bobnar
Splošno gradbeništvo z gradbeno
mehanizacijo Bobnar Marjan s.p.
Moste 45C
1218 Komenda
Slovenija

041 364 808
bobi.bar@siol.net